ZAŠTO IZABRATI
INVICTUS?

Invictus Softwares Limited može ponuditi širok izbor usluga za razvoj Vašeg proizvoda.

Naš tim je sastavljen od visoko kvalifikovanih pojedinaca koji će proizvesti sve što se možete zamisliti.

USLUGE

Razvoj Mobilnih Aplikacija

Kreiranje Marketing
Strategije

Dobra marketinška strategija je osnova svakog proizvoda ili usluge. U Invictus Media naš visoko kvalifikovan tim će temeljno istražiti vaš brend, njegovu konkurenciju i tržište kako bi kreirao savršenu marketinšku strategiju za Vas.

Kada se strategija kreira, radićemo sa talentovanim fotografima, dizajnerima i video studijima kako bismo vaš brend predstavili njegovoj ciljnoj grupi. Naš tim će nastaviti da pomno prati sve promene i dalje prilagođava strategiju u cilju postizanja najboljih rezultata.

Veb Dizajn

Digitalni Marketing

Poslednjih nekoliko godina digitalni marketing je postao mnogo jači i produktivniji nego ranije, njegov domet se enormno povećao. Budući da je mnogo jeftiniji od tradicionalnih medijskih kanala, a pruža odlične rezultate, postao je nezaobilazno rešenje za mnoge kompanije.

U Invictus Media ćemo koristiti društvene mreže, ali i druge reklamne platforme, da predstavimo vaš brend na najbolji mogući način.

Backend Programiranje

Zadržavanje Klijenata

Iako je sticanje novih kupaca težak deo, podjednako je važno zadržati postojeće kupce. Zato ćemo u Invictus Media nastaviti da istražujemo opcije kako da poboljšate svoj brend slušajući vaše verne kupce.

Grafički Dizajn

Svest O Brendu

Način na koji kupci vide vaš brend je zaista važan. Kreiraćemo svest o brendu tako što ćemo istražiti prednosti vašeg brenda u poređenju sa konkurencijom, a zatim ćemo to koristiti da ubedimo kupce zašto da izaberu baš vas.

Backend Programiranje

Fotografisanje Proizvoda

Kažu da slika govori hiljadu reči, zbog toga je važno da fotografije vašeg proizvoda budu visokog kvaliteta.

Frontend Programiranje

Media Buying

Svesni koliko je teško nekome ko nije dovoljno stručan da izabere između mnogih medija onaj koji bi trebalo da koristi. Zato će Invictus Media tim biti tu na svakom koraku da da svoju preporuku i pomogne u pregovorima o angažovanju medija.

Dizajn Baze Podataka

Content Writing

Ogroman deo svake kampanje je narativ. Naši kreativni pisci će pronaći najbolji način da se obrate vašoj ciljnoj grupi i predstave im vaš brend.

Korisnička Podrška

Grafički dizajn

Vizuelni elementi su jedna od najvažnijih komponenti marketinga. Naš talentovani tim dizajnera će naporno raditi na stvaranju privlačnog sadržaja za vaš brend kako bi zainteresovao publiku.